Πολιτική

Χθες 14:10 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:08

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Η χώρα χρειάζεται μία εναλλακτική στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του

Ο Παύλος Πολάκης μαζί με την υποψηφιότητά του, θα καταθέσει τη δήλωση «πόθεν έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Η χώρα χρειάζεται μία εναλλακτική στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του
-

Επίσημα κατέθεσε σήμερα ο Παύλος Πολάκης την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων έφτασε στις 13.00 στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Όπως έχει συλλογικά αποφασιστεί, ο Παύλος Πολάκης θα θέσει στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως τη δήλωση «πόθεν έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Πολάκης

Εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων δήλωσε πως παρέδωσε τις υπογραφές που συγκέντρωσε, ενώ όπως έχει αποφασιστεί συλλογικά, έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα άλλα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες».

«Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιούς μου να κάνουν το ίδιο. Να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων, γιατί η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, σαν εναλλακτική στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του.


Μετά από τα χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρότητας και όλων των μέτρων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της ιδιωτικοποίησης της υγείας και της παιδείας, της επικουρικής ασφάλισης και όλων των μέτρων που πήρε για την κοινωνική λεηλασία, νομίζω ότι έχει διασπαστεί ήδη η κοινωνική συμμαχία που τον έκανε κυβέρνηση και ο κόσμος αναζητά ορατή, εναλλακτική, προοδευτική διέξοδο. Και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όχι σε διαφωνίες επί των δευτερευόντων…», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από την Κουμουνδούρου.

Στο μεταξύ, έπειτα από αλλεπάλληλες πιέσεις και έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη δυνάμεων και πέραν των 87, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του


Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή - Μητσοτάκης: Κίνδυνος για αποσταθεροποίηση όλης της περιοχής

Περιστέρι: Συνελήφθη απόστρατος για το γράμμα με τη σκόνη στο Δημαρχείο

Απεργία στα τρένα: Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)