Γενικά

26 Αυγούστου 2015 13:41

Μπαλάφας: Παλεύουμε για αυτοδυναμία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, τόνισε ότι υπάρχει βάση και μεγάλη ανάγκη για αυτοδύναμη καταγραφή.

Μπαλάφας: Παλεύουμε για αυτοδυναμία
-

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτη δύναμη μετά τις εκλογές και ότι θα σχηματιστεί σίγουρα κυβέρνηση εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

«Η πρώτη θέση κατά τη γνώμη μου, θέλω να πιστεύω και πιστεύω απόλυτα, ότι είναι δεδομένη. Παλεύουμε για αυτοδυναμία, το Γενάρη δεν την πιάσαμε, παραλίγο. Σε κάθε περίπτωση, κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτη δύναμη, θα σχηματιστεί οπωσδήποτε κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Βήμα Fm.

Ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι υπάρχει βάση και μεγάλη ανάγκη για αυτοδύναμη καταγραφή, με ρόλο κεντρικό του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι κεντρική θέση είναι η σχετική αστάθεια της περιόδου αυτής, να λήξει με τις εκλογές της 20ης ή 27ης Σεπτεμβρίου.

«Νομίζω ότι η λύση, με κυρίαρχο στην πολιτική ζωή τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τον Γενάρη, θα δώσει λύση, όπως και η προηγούμενη. Νομίζω ότι δούλεψε και είχε μια καλή πορεία», δήλωσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)