Εκλογές

19 Ιανουαρίου 2015 16:31

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα για Grexit

Για αντιδεοντολογικές δημοσιογραφικές αναφορές κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, με αφορμή την συνεδρίαση της ΕΚΤ για την ρευστότητα.

-

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του καυτηριάζει δημοσιογραφικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στη συνεδρίαση της ΕΚΤ την προσεχή Πέμπτη. Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για έλλειψη δημοσιογραφικής δεοντολογίας και κατηγορεί μερίδα των ΜΜΕ, ότι κινδυνολογούν εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία, καλώντας ταυτόχρονα τον κ. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει τη θέση του εν όψει της προσεχούς συνεδρίασης:

«Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης ΕΚΤ για την αγορά ελληνικών ομολόγων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ επιλέγει την ακατάσχετη κινδυνολογία, λειτουργώντας σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως έγινε και στις εκλογές του 2012.

Το μεγάλο όμως ερώτημα παραμένει : ποιά είναι η στάση του κ. Σαμαρά ενόψει της επικείμενης συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ, εκτός από το να διαρρέει τέτοιου είδους ρεπορτάζ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)