Εκλογές

17 Ιανουαρίου 2015 21:12

Τσίπρας: Είμαστε εδώ για το 99% του λαού

«Ψήφο αυτοδυναμίας» ζήτησε από το Αγρίνιο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση

-

«Για πρώτη φορά η Αριστερά δεν διεκδικεί μόνον τη νίκη. Διεκδικεί ισχυρή λαϊκή εντολή για κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Απέχουμε μόλις ένα βήμα από την αυτοδυναμία του λαού μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Αγρίνιο, από όπου κάλεσε τους πολίτες να δώσουν «ψήφο αυτοδυναμίας στο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφο αυτοδυναμίας στο λαό μας».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «τις τελευταίες μέρες ανασύρουν ό,τι απόθεμα κινδυνολογίας τους έχει απομείνει. Αλλά ο κόσμος δε τους πιστεύει πια».

«Εμείς θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, γιατί θα καταργήσουμε και την τρόικα και το Μνημόνιο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του «στην κυβέρνηση Σαμαρά», λέγοντας ότι «τολμά να εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ, επειδή θα φορολογήσει με αυξημένο συντελεστή μόλις το 1% των φορολογουμένων. Δηλαδή αυτούς που εκείνη προστατεύει; Όσους, έχουν εισοδήματα υψηλά, πάνω από 80.000 ευρώ, τους προνομιούχους και όσους συστηματικά φοροδιαφεύγουν και φοροαποφεύγουν».

«Εμείς είμαστε εδώ για να προστατέψουμε το υπόλοιπο 99% του Ελληνικού λαού, αυτοί με το 1%, εμείς με το 99%» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)