NASCAR Cup – Playoff: Απόλυτη κυριαρχία του Larson στο Μπρίστολ

×

Ασταμάτητος αποδείχθηκε ο Kyle Larson στο Bristol Motor Speedway και έκλεισε ως νικητής τον γύρο των «16». Δύο πολύπειροι και δύο νεαροί οδηγοί αποκλείστηκαν από της συνέχεια των playoff.

NASCAR Cup

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε γρήγορα σε παράσταση για έναν ρόλο, ο οδηγός της Hendrick Motorsports κατέκτησε την 28η νίκη της καριέρας του.

Παρότι εκκίνησε 11ος, ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο Ταχύτερο Μισό Μίλι Του Κόσμου, έχοντας την πρωτοπορία για 462 από τους 500 συνολικά γύρους. Κάτι παρόμοιο είχε να συμβεί από το 1977!

NASCAR Cup

Ο Chase Elliot ακολούθησε τον teammate του στη 2η θέση, με πάνω 7 δευτερόλεπτα διαφορά. Οι Bubba Wallace, Denny Hamlin και Christopher Bell συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε του Top-10 ήταν οι Ryan Blaney, Ryan Preece, Chase Briscoe, Alex Bowman και Ross Chastain.

NASCAR Cup

Στη μάχη του αποκλεισμού από τα playoff, οι τέσσερις χαμένοι ήταν δύο οδηγοί της Joe Gibbs Racing, στα πρόσωπα των Martin Truex Jr. και Ty Gibbs, ο Brad Keselowski και ο Harrison Burton.

NASCAR Cup

Πλέον, η βαθμολογία επανέρχεται εκεί που ήταν στον πρώτο αγώνα των playoff και όλοι ξεκινούν τον γύρο των «12» από την αρχή. Το πρώτο σιρκουί που θα φιλοξενήσει αυτή τη φάση είναι το Kansas Speedway, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της επόμενης Κυριακής (29/9).