Celebrity

Σήμερα 09:06

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

-

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά απάντησε για την φωτιά που ξέσπασε πρόσφατα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε επίσης! Ο Γιώργος Λιάγκας για τη φωτιά στο σπίτι του: "Δεν κατοικείται, έμεινα σε ξενοδοχείο"

«Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Είναι αυτό που λένε, ότι είμαστε τα καλοκαίρια μας. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα ριάλιτι επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα. Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites, γιατί δεν είμαι τόσο μπροστά στην τηλεόραση. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο. Βλέπω όλες τις εκπομπές», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και όσα ακούστηκαν και και απάντησε:  «Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε. Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)